Tässä ovat äänikertamäärässä mitaten Suomen suurimmat urut!
Kyseessä on tilaajan toiveen mukaan räätälöity Allen G460. Alkuperäinen sormioiden lukumäärä on neljä. Äänikertoja soittimessa on 89 + Zimbelstern.
Lisäksi soittimessa on äänikertapankki, jossa on saman verran urkuäänikertoja lisää, plus 21 orkesterisoitinta ja 128 General Midi-soitinta.
Näitä ns. GeniSys-äänikertoja voidaan soittaa aina kahta kerrallaan koskettimistoa kohti, ja ne voidaan myös koplata sormiolta toiselle. Niiden voimakkuutta voi säätää yksilöllisesti, ja haluttaessa vaikkapa jokin lyömäsoitin voidaan valita soimaan tietyn sormion tietyltä oktaavialalta, tai jopa vain yhdeltä koskettimelta.
 
Urku tilattiin erikseen räätälöitynä 3-sormioisena versiona. Toiveena oli kompaktimpi koko, mutta äänikertamäärä haluttiin pitää ennallaan.
Tämä soitin  riittää soinniltaan mihin tahansa kirkkoon tai konserttisaliin.
Urkua on mahdollisuus kuulla tositoimissa Lahden Sibeliustalossa urkuviikon aikana. Konsertti on Sibeliustalon Metsähallissa torstaina 8.8.2019 klo 17. Vapaa pääsy!
Konsertin ja kahvittelun jälkeen on helppo klo 19 siirtyä konserttisalin puolelle Urkuviikon "Organo Latino"-konserttiin.
INSTRUMENTTI ON MYYTÄVÄNÄ
Urkujen sijaintipaikka on Helsingin Herttoniemessä.
Ottakaa yhteyttä, niin näyttö järjestyy.
TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Soittimen dispositiot:

Listattuna ovat kaikkien tähän urkuun sisältyvien kuuden eri tyylisoittimen dispositiot, eli 6 x 89 äänikertaa.